Случаят с касапина Георги Николаев, обезобразил по изключително брутален начин бившата

...
Случаят с касапина Георги Николаев, обезобразил по изключително брутален начин бившата
Коментари Харесай

Защо Галена и Емануела мълчат за касапина Георги Николаев?

Случаят с касапина Георги Николаев, обезобразил по извънредно жесток метод някогашната си другарка, предизвика светкавични реакции в обществените мрежи, а преспното му досие занапред ще се обяснява на обществеността.

Садистът, който наряза приятелката си с макетно ножче по ръцете, краката и гърдите, се оказа любим на фолкпевиците.

Информацията идва от профила на журналистката Патриция Кирилова, а мненията оставяме на вас. На фрагментите насилникът е с Емануела, Ариа и Галена.

" Любимец на чалга-певачките се оказа приматът, който наряза приятелката си, обезобрази я и след това гордо излезе от ареста, като същинска звезда. Без обвиняване! ", гласи поста на журналистката, който предстоящо предизвика вълна от реакции на възмутени хора, които не си намират място от яд поради следващото безсрамие, сътворено от правосъдната си система.

 Може да бъде изображение с 2 души и брада

Случаят разумно повдигна доста въпроси относно закона за домашното принуждение, а насилникът беше пуснат на независимост, макар жестокото безчовечие. Какви ще са последващите дейности към садиста Николаев и дали казусът няма да бъде преразгледан правосъдно под силата на публичния и медиен напън, следва да разберем

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР